τουρισμός υγείας και ευεξίας


Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στην οργάνωση των θεραπευτικών προγραμμάτων σε πασίγνωστα θέρετρα της Τσεχίας, τα οποία έχουν κεντρίσει μεγάλο ενδιαφέρον, χάρη στις εξαιρετικές φυσικές και ιαματικές δυνατότητες που παρέχουν.

Το ιδιαίτερο κλίμα της χώρας, αλλά και η χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων θεραπείας και αποκατάστασης, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή εκμετάλλευση των μεταλλικών πηγών, των ιαματικών λουτρών, λάσπης και αερίων, έχουν μετατρέψει τη Δημοκρατία της Τσεχίας σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα θέρετρα παγκοσμίως.

Είτε αισθάνεστε απολύτως υγιής είτε όχι και τόσο, είτε αναζητάτε ηρεμία, ή αντίθετα, κοσμική ζωή, εδώ θα βρείτε όλα όσα είναι απαραίτητα για τις ιδανικές διακοπές: ευχάριστη ατμόσφαιρα, δυνατότητα να ξεφύγετε από το στρες της καθημερινότητας, δοκιμασμένες μεθόδους θεραπείας, πλούσιο και ποικίλο πολιτιστικό και αθλητικό πρόγραμμα, ασχολίες για κάθε γούστο. Το κυριότερο όμως, είναι το γεγονός ότι θα ανακτήσετε την φυσική και ψυχική σας ισορροπία, καθώς θα σας καταπλήξει το άριστα εκπαιδευμένο και ειδικευμένο προσωπικό. Και όλα τα παραπάνω σε τιμές που θα σας κάνουν να χαμογελάτε.

Όπως συμβαίνει με όλους τους επισκέπτες της Τσεχίας, θα σας γοητεύσουν οι εικόνες της φύσης, τα γραφικά τοπία, οι κορυφές των βουνών, τα μεσαιωνικά κάστρα και μοναστήρια, η πρωτότυπη αρχιτεκτονική των τουριστικών συγκροτημάτων, η έντονη κοσμική ζωή, οι εντυπωσιακού μεγέθους ανοιχτές συναυλίες, τα γαλήνια πάρκα, όπου τα παγκάκια είναι οι σιωπηλοί μάρτυρες των ερωτικών συναντήσεων.

Δεχτείτε την πρόσκλησή μας στη χώρα των πασίγνωστων τουριστικών προορισμών και θέρετρων, την οποία επισκέπτονται διασημότητες από όλο τον κόσμο. Βουτήξτε σε αυτήν τη γοητευτική ατμόσφαιρα ξεκούρασης και διασκέδασης!

 

Εδώ θα νιώσετε αναψυχή και ανακούφιση από το καθημερινό άγχος, θα έχετε μία ευκαιρία να αναζωογονηθείτε  άμεσα και να βελτιώσετε την υγεία σας.

 

Η εταιρεία μας  σας προτείνει διαφορά θεραπευτικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, σε διάφορα γνωστά θέρετρα της Τσεχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το έμπειρo προσωπικό μας.


« | »