ενοικίαση σκάφους

 

Golconda Travel Company σας προτείνει ενοικίαση σκάφων στην Ελλάδα σε προσιτές τιμές. Οι συνεργάτες μας είναι αξιόπιστες  εταιρείες ενοικίασης σκάφων με σύγχρονο στόλο. Τα σκάφη είναι επιλεγμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και εξοπλίζονται σύμφωνα τους αυστηρότερους κανόνες ασφάλειας και ναυτοσύνης.

Εάν είστε λάτρεις της θάλασσας, ενοικιάστε το σκάφος που επιθυμείτε για ημερήσιες εκδρομές ή πολυήμερες διακοπές. Η ενοικίαση σκάφους σας βγάζει από την ταλαιπωρία, το άγχος και την ευθύνη ενός ιδιόκτητου φουσκωτού και σας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας αποκλειστικά για την απόλαυση της θάλασσας.

Οι τιμές ενοικίασης σκαφών είναι προσιτές, το δε κόστος αφορά μόνο στην περίοδο χρήσης του σκάφους και επιμερίζεται στον αριθμό της παρέας, καταργώντας εύκολα τα αυξημένα έξοδα συντήρησης ενός προσωπικού σκάφους.

Πολλοί πελάτες μας, προτιμούν να ενοικιάσουν ένα σκάφος με πλήρωμα(καπετάνιο και ναύτη) για να απολαύσουν μία ξέγνοιαστη κρουαζιέρα, χωρίς καθήκοντα και ευθύνη. Τα σκάφη με πλήρωμα είναι πλήρως ασφαλισμένα και το πλήρωμά τους φροντίζει για τα πάντα ( χειρισμός, αγκυροβόλιο, καθαρισμός, καύσιμα και όλες τις απαραίτητες διατυπώσεις).

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας.