ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ


Εάν επιθυμείτε να μείνετε στην αγκαλιά ενός εξωτικού παράδεισου, τότε ένα ταξίδι στις Σεϋχέλλες είναι σίγουρα ο ιδανικός προορισμός για εσάς! Τα εξαιρετικά θέρετρα-καταφύγια θα φροντίσουν για να καλυφθεί η κάθε σας επιθυμία.

 

Οι Σεϋχέλλες αποτελούν πραγματικό επίγειο παράδεισο. Κοραλλένιο νησιωτικό σύμπλεγμα απλώνεται ως σμαραγδένιο περιδέραιο σε μια αστραφτερή γαλάζια θάλασσα. Νησιά γαρνιρισμένα με φοίνικες, εκτυφλωτικές λευκές παραλίες, τυρκουάζ λιμνοθάλασσες, ολοκάθαρα και ζεστά νερά με κοραλλιογενείς υφάλους… Ειδυλλιακές διακοπές για νεόνυμφους και ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Τα πολυτελέστατα ξενοδοχειακά συγκροτήματα ανάμεσα στην ροπική βλάστηση, οι εξωτικές γεύσεις, οι άψογες υπηρεσίες, οι στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στα σπα, η εξερεύνηση του μαγευτικού βυθού συνθέτουν το σκηνικό των ονειρικών διακοπών σας…

Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν: ΠΑΡΑΛΙΑ, ΒΥΘΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ

Θετικά σημεία του ταξιδιού

  • Απόλυτος εξωτικός παράδεισος, μαγευτικά νερά και υποθαλάσσιος πλούτος
  • Τέλεια θερμοκρασία μέσα και έξω από το νερό
  • Πρώτης τάξεως υπηρεσίες, εστιατόρια, μασάζ και ημερήσιες εκδρομές
  • Υπέροχες καθημερινές εξορμήσεις στην ενδοχώρα και σε κοντινά νησιά
  • Καλές αεροπορικές ανταποκρίσεις και μικρές σε διάρκεια πτήσεις

Καιρικές συνθήκες – Πότε να ταξιδέψετε

Εξαιρετικός προορισμός για όλες τις περιόδους του χρόνου με σταθερές θερμοκρασίες και ζεστά νερά.

Οι Σεϋχέλλες βρίσκονται λίγο νοτιότερα του Ισημερινού και διαθέτουν συνεχή ζεστό, τροπικό κλίμα. Παρατηρείται πολύ μικρή διακύμανση στις ζέστη, με θερμοκρασίες να κυμαίνονται από τους 24 έως 31οC όλο το χρόνο. Από το Μάιο έως τον Οκτώβριο ο νοτιοανατολικός αέρας μπορεί να φέρει ελαφρά πιο ψυχρούς αέρηδες. Από το Νοέμβριο έως το Μάρτιο φυσάει ο βορειοδυτικός μουσώνας ανεβάζοντας την θερμοκρασία και την υγρασία. Δεκέμβριος και και Ιανουάριος είναι οι πιο βροχεροί μήνες, αλλά οι βροχοπτώσεις είναι μικροί σε διάρκεια με γρήγορη επανεμφάνιση ηλιόλουστου καιρού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το έμπειρo προσωπικό μας.


« | »