Η “κατάργηση” της βίζας Ρωσίας κατά τη διάρκεια του FIFA 2018

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο τουρίστες αναμένεται να επισκεφθούν την Ρωσία κατά τη διάρκεια του FIFA 2018, μετά την απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης να επιτρέψει την είσοδο στην χώρα χωρίς βίζα, επιδεικνύοντας απλά το ειδικό «διαβατήριο του φιλάθλου».

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί —για πρώτη φορά στην ιστορία του- στην Ρωσία από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου του 2018.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 12 γήπεδα που βρίσκονται στη Μόσχα, το Καλίνινγκραντ, στην Αγία Πετρούπολη, στο Βολγκογκράντ, στο Καζάν, στο Νίζνι Νοβγκόροντ, στη Σαμάρα, στο Σαράνσκ στο Ροστόφ, στο Σότσι και στο Αικατερινμπούργκ.

Οι φίλαθλοι, οι εθελοντές και τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στους καταλόγους της FIFA, θα μπορούν να μετακινούνται δωρεάν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, που έχουν προορισμό τα γήπεδα, όπως λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.


«

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/golconda/public_html/gr/wp-includes/functions.php on line 4344